Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2023 18:15 - Исторически цитати от известни мислители за престъпно настроените супремасисти евреи
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1588 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image



Исторически цитати от известни мислители за престъпно настроените супремасисти евреи

 30 януари 2023 г Ревизия на Райха 

„Любовта към парите е очевидно показана от финикийците [т.е. евреите] и египтяните...”  Платон, 375 пр.н.е. ( Република 436a).

„Моисей въвежда [на евреите] начин на живот, който до известна степен е мизантропски и враждебен към чужденците.“ Хекатей, 300 г. пр.н.е. ( За евреите ).

„[Евреите] са най-подлите от човечеството.“ Аполоний Молон, 75 пр.н.е. ( Срещу евреите ).

 Юдаизмът представлява „варварско суеверие“. Цицерон, 59 г. пр.н.е. ( Про Флако ).

„единствено евреите от всички нации избягват да общуват с други хора и гледат на всички хора като на свои врагове.“ Диодор Сицилийски, 50 г. пр.н.е. ( Историческа библиотека 34, 1).

Моисей инструктира евреите да „не проявяват добра воля към никого“ и да предлагат само „най-лошия съвет“ на другите.   Лизимах, 20 г. пр.н.е. (в Stern, гръцки и латински автори за евреите и юдаизма , ст. 1).

Александрийските евреи бяха обвинени „за разпалването на обща чума, която заразява целия свят“. Император Клавдий, 41 г. сл. Хр. ( Писмо до александрийците ).

Евреите са „проклета раса“. Сенека, 60 г. сл. Хр. ( За суеверието ).

„Евреите са долни и отвратителни и дължат упоритостта си на своята поквара... Те са най-долните народи [и] най-презираните.” Тацит, 100 г. сл. Хр. ( Истории ).

Евреите се отличават с „ненавистта си към човешката раса“. Тацит, 115 ( Анали ).

Евреите са „смели, безбожни и хитреци“. Птолемей, 150 ( Apotelesmatica ).

„Расата на евреите и християните...е сравнима с група прилепи или мравки, излизащи от гнездо, или жаби, които се съветват около блато, или червеи, събиращи се в някой мръсен ъгъл...“   Целз, 178 ( Истинската дума ).

„[Евреите] се отличават от останалото човечество в практически всеки детайл от живота.“   Касий Дио, 220 ( Римска история , 37).

„Евреите отдавна се бунтуват… срещу цялото човечество… (Те) са отделени от нас с по-голяма пропаст, отколкото ни разделя от Суза или Бактра или по-далечните Индии.“   Филострат, 230 ( Житие на Аполоний ).

Евреите са „нечестивите врагове на всички народи“. Порфирий, 280 ( Срещу християните ).

„...зловонните и непокорни евреи...“   Амиан Марцелин, 370 ( История ).

„Ако наречете [синагогата] публичен дом, леговище на порока, убежище на дявола, крепост на Сатана… пак казвате по-малко, отколкото заслужава.“ Свети Йероним, 407 (във Вистрих, Смъртоносна мания ).

„Евреите [трябва да бъдат отбягвани] заради грабежа им, алчността им, изоставянето на бедните, кражбите им, измамите им в търговията... Отвърнете се от тях, тъй като те са общият позор и зараза на целия свят .” Йоан Златоуст, 387 ( Омилии срещу евреите ).

„Би било по-добре [за кралските особи] да принудят евреите да работят, за да си изкарват прехраната... отколкото да им позволят да живеят в безделие и да забогатеят чрез лихварство.“   Св. Тома Аквински, 1474 г. ( De regimine Judaeorum ).

„Слънцето никога не е греело над по-кръвожадни и отмъстителни хора от тези, които си въобразяват, че са Божии хора, на които е поръчано и заповядано да убиват и избиват езичниците. Всъщност най-важното нещо, което те очакват от техния Месия е, че той ще убие и убие целия свят с техния меч. … Затова бъдете нащрек срещу евреите, знаейки, че където и да имат синагоги, не се намира нищо друго освен вертеп на дяволи, в който най-злонамерено се практикува чиста самослава, самонадеяност, лъжи, богохулство и клевета на Бога и хората и яростно, точно както правят самите дяволи.

                „Нещо повече, те не са нищо друго освен крадци и разбойници, които всеки ден не ядат залък и не носят конци от дрехи, които не са откраднали и заграбили от нас чрез проклетата си лихва. Така те живеят ден за ден, заедно с жена и дете, чрез кражби и грабежи, като архикрадци и разбойници, в най-непокаяната сигурност. … Евреите не са придобили съвършено майсторство в изкуството на лъжата; те лъжат толкова тромаво и неумело, че всеки, който е само малко наблюдателен, може лесно да го открие.

                „Те са тежко бреме, чума, мор, чисто нещастие за страната ни. … Ние сме виновни, че не ги убихме.

                „Такава отчаяна, напълно зла, отровна и дяволска група са тези евреи, които през тези 1400 години са били и все още са нашата чума, нашата чума и нашето нещастие. Така тяхната лъжа не може да им помогне. Само проклятието им ги изобличава, така че ние наистина сме принудени да вярваме на всички зли неща, написани за тях. Несъмнено те правят повече и по-зли неща от тези, които ние знаем и откриваме. Мартин Лутер, 1543 ( За евреите и техните лъжи ).

„Знай, че където има пари, има и евреи.   Монтескьо, 1721 ( Lettres persanes ).

„Еврейската нация се осмелява да демонстрира непримирима омраза срещу всички нации и се бунтува срещу всички господари; винаги суеверен, винаги алчен за доброто на другите, винаги варварски – свиващ се в нещастието и нахален в просперитета.“ Волтер, 1756 ( Essai sur les moeurs ).

„Еврейският народ се отличаваше само с кланета, несправедливи войни, жестокости, узурпации и опозоряване.“   Барон д"Холбах, 1770 ( Ecce Homo ).

„[Евреите] всички са родени с буен фанатизъм в сърцата си, точно както бретонците и германците се раждат с руса коса. Не бих се изненадал ни най-малко, ако някой ден тези хора не станат смъртоносни за човешката раса. Волтер, 1771 (в Херцберг, Френското просвещение и евреите ).

В исторически план евреите са били „най-подлият народ“; човек е ужасен от „низостта на този народ, неспособен на никаква добродетел... може би най-подлите хора, които са съществували тогава“. Евреите първоначално са били „рояк нещастни бегълци, без изкуства, без оръжия, без таланти, без добродетели, без смелост…“ Еврейската раса възприема „обичаи и практики, които са несъвместими с тези на другите нации… за да я направят винаги чужденец сред тях други мъже.”   Жан-Жак Русо, 1772 г.

„Мрачната упоритост, с която (евреите) поддържаха своите особени ритуали и несоциални маниери, изглежда ги отличаваше като отделен вид мъже, които смело изповядваха или леко прикриваха непримиримата си омраза към останалата част от човешкия род.“   Едуард Гибън, историк, 1788 ( Упадък и падане на Римската империя ).

„Тази широко разпространена република на хитри лихвари... е била от хиляди години, дори почти от самото си начало, паразитни растения по стволовете на други нации; раса от хитри брокери, почти в целия свят…”  Йохан Хердер, философ, 1791 г. ( Размисли ).

„Не ви ли хрумва мисълта, че ако дадете на евреите, които са граждани на държава, по-солидна и по-мощна от всяка ваша, граждански права във вашите държави, те напълно ще смажат останалите ви граждани?“   Йохан Фихте, 1793 ( Приноси ).

„[Евреите]... чрез техния лихварски дух след тяхното изгнание са получили небезпочвената репутация на измамници. Изглежда странно да се мисли за нация от измамници; но е също толкова странно да се мисли за нация, съставена само от търговци, които са обединени в по-голямата си част от старо суеверие, което се признава от правителството, под което живеят. Те не търсят никаква гражданска чест, а по-скоро искат да компенсират загубата си, като изгодно надхитрят същите хора, сред които намират защита, и дори да извлекат печалба от себеподобните си. Не може да бъде другояче с цяла нация от търговци, които са непродуктивни членове на обществото (например евреите в Полша).“ Имануел Кант, 1798 ( Антропология ).

„Единственото действие, което Моисей запази за израилтяните, беше... да вземат назаем с измама и да отплатят доверието с кражба.“   GWF Хегел, 1796 (“Духът на християнството”).

„Виждаме от [историята] колко евреите са били мразени и презирани по всяко време и от всички нации. Това може да се дължи отчасти на факта, че те са били единствените хора на земята, които не са приписвали на човека никакво съществуване извън този живот и следователно са били смятани за зверове… Измет на човечеството — но велик майстор на лъжата.“   Артур Шопенхауер, 1851 ( Парерга и Паралипомена ).

„Целият този еврейски свят, който съставлява една единствена експлоататорска секта, нещо като кръвопийци, колективен паразит, ненаситен, организиран сам по себе си, не само през границите на държавите, но дори и през всички различия в политическите възгледи...”   Михаил Бакунин, 1871 г. (в Уин, Карл Маркс ).

Относно евреите в Германия: „Хилавите, хитри, еластични евреи си пробиха път в този объркан, тромав германски елемент. Евреите бяха много подходящи поради своята чисто реалистична интелигентност - тяхната хитрост - да гледат отвисоко на германството и да подчинят монархическия, рицарски, тромав германец, като го пуснат в неговите пороци." Вилхелм Мар, журналист, 1879 ( Победа на еврейството ).

„Евреите са нашето нещастие! Хайнрих фон Трайчке, историк, 1879 г. („Слово за нашето еврейство“).

„Благодарение на финансовото, политическо и търговско значение, което евреите са достигнали сега, вероятно няма сила в Европа, която да се окаже толкова ценен съюзник на нация, която вероятно ще бъде въвлечена в европейска война, като тази богата, мощна и космополитна раса.   Лорънс Олифант, 1880 г. ( Земята на Гилеад ).

„Евреинът, от друга страна, е най-удивителният пример за расова последователност, създаван някога от световната история. … Така евреинът не трябва нито да мисли, нито да размишлява, нито дори да изчислява, защото най-трудното изчисление се крие в неговите инстинкти, които, затворени за всяка идеалност, са съвършено завършени предварително. Прекрасен, несравним феномен: пластмасовият демон на гниенето на човечеството, в триумфална сигурност…”  Рихард Вагнер, композитор, 1881 („Познай себе си”).

„Когато евреите стъпват напред като самата невинност, тогава опасността е голяма.“   Фридрих Ницше, 1887 ( Воля за власт, раздел 199 ).

„Евреите... имат житейски интерес да разболеят човечеството и да обърнат концепциите за „добро“ и „зло“, „истина“ и „фалшиво“ в смъртно опасен и злепоставящ света смисъл. … В християнството, целият юдаизъм, няколковековно еврейско подготвително обучение и техника от най-сериозен вид, достига своето върховно майсторство като изкуството да се лъже по свят начин. Християнинът, ultima ratio на лъжата, е евреин още веднъж - дори три пъти евреин."   Фридрих Ницше, 1888 ( Антихрист, раздели 24, 44 ).

Векове наред „[евреите] са били великите търговци на роби, купували са пленници от варварски нашественици и вероятно са действали като общи брокери на плячка в същото време... Юдаизмът сега е голямата финансова сила на Европа, т.е. това е най-голямата сила на всичко. … [Юдаизмът е формирал] навсякъде нация в нацията, [което] не би могло да не доведе, както доведе, до взаимна омраза и произтичащите от това проблеми.”   Голдуин Смит, 1893 г. („Еврейският въпрос“).

„Евреинът печели пари... [и] успехът му превърна цялата човешка раса в негов враг.“   Марк Твен, 1899 г. („Относно евреите“).

Еврейските имигранти в Америка са „морални осакатени“, „мразещи правителството“ и „корумпиращи полицията“. „Много от тях са развили чудовищна и отблъскваща любов към [финансовите] печалби... Когато сега, те използват своето блъскане и хитрост от Стария свят и лъжат в общество като нашето, незащитени като охлюв от черупката си, те бързо натискат в позиция на проспериращ паразитизъм, оставяйки презрение и проклятия след себе си.“   Едуард Рос, социолог, 1914 г. ( Старият свят в новия ).

„[Евреите] са по-умни и по-умни с парите. Те получават, те проникват, те контролират. … Евреинът не е добър гражданин в този смисъл, че не се подчинява с цялото си сърце на институциите, конвенциите и колективните интереси и движения на общността, в която се намира. Той също не е креативен в общия интерес. Той е извънземен с извънземен манталитет... Може да отхвърлите и да се борите срещу непохватната отмъстителност, грабежите, безчинствата и фантастичните сплашвания на нацисткия метод, но това не затваря еврейския проблем за вас. Това просто ви връща към фундаменталния вековен проблем на тази нация сред нациите, този манталитет навътре и навън, същественото паразитиране на еврейския мицел върху социалните и културни организми, в които живее.   Х. Г. Уелс, 1936 (Анатомия на фрустрацията ).

„Международното еврейство прави всичко възможно, за да насърчи парализата. По време на нашата борба за власт в Германия еврейските вестници се опитаха да прикрият опасността, докато националсоциализмът не събуди хората. Точно така е днес и в други нации. Еврейството отново се разкрива като въплъщение на злото, като пластмасов демон на разложението и носител на международен хаос, унищожаващ културата.“ Йозеф Гьобелс, 18 февруари 1943 г. („Нация, въстани“).

„Човек може да попита защо има евреи в световния ред? Това би било точно като да попитате, защо има картофени буболечки? Природата е доминирана от закона на борбата. Винаги ще има паразити…”  Йозеф Гьобелс, дневник, 13 май 1943 г.

„Преди всичко заповядвам на правителството и народа... да се противопоставят безмилостно на световния отровител на всички нации, международното еврейство.“ Адолф Хитлер, „Последна воля“, 29 април 1945 г.

„[Евреите са] планетарни главни престъпници на най-модерната модерност.“   Мартин Хайдегер, около 1950 г. (в Trawny, Myth of Jewish World Conspiracy ).

„Те са мръсни, лъжливи, копелета… Изучавайте историята.“   Боби Фишер, гросмайстор по шах и полуевреин, 1999 г.

Благодаря евреи!



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738077
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031