Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2023 16:20 - По повод земетресенията в Турция
Автор: georgedt Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4125 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


От опит знам, че когато промяната в графиката е голяма, е въжможно да има трусове.

Вчера вечерта си мислех да пусна пост, за да ви информирам за промените в графиката от които се вижда че е възможно да има трусове, но тъй като нямах никаква идея къде може да има такива, дълго се двоумих и се отказах. Още повече, че бях сигурен, че те няма да са на наша територия.

Когато започва нов осем-дневен цикъл, какъвто беше случаят снощи, тогава е най-трудно да се предположи с някаква сигурност къде вероятно може да се тресе. От друга страна, първият ден е най-възможно да се тресе.

Това може да се промени, ако на различни места има повече детектори, чрез които да се следи за промените.

Прилагам диаграмата за да я видите сами.

image



Тагове:   Турция,   трусове,


Гласувай:
2



1. georgedt - Актуализация
08.02.2023 14:12


Днес е третият ден от цикъла и до сега нищо не се е променило, което е нормално. Обикновено, промяна настъпва след третият ден, ето затова очаквам довечера да има някаква промяна, но не е задължително. Ако някой е прочел основният ми пост, ще знае, че за Втора зона, в която е сегашното земетресение в Турция, е най-лош петият ден на цикъла. Така че, рано е за отбой все още.
цитирай
2. georgedt - Опресняване
10.02.2023 09:43
Очаквах положението да се подобри, а то стана малко по-лошо. Добре че времето минава, та поне напрежението спада.Ще трябва да се изчака до понеделник, когато е следващия ключов момент, за да видим какво ще се случи.
цитирай
3. georgedt - за тези които се интересуват
12.02.2023 11:42
От снощи настъпи малко успокояване на обстановката. Но това може да е за кратко, тъй като утре вечер започва нов цикъл и не се знае в каква посока може да се промени, при условие че се промени де. Ще поживеем, ще видим, както се казва.
цитирай
4. georgedt - успокояване
15.02.2023 19:25
В началото на текущият цикъл, след понеделник вечерта, Земята се е преместила малко. В резултат на което, се разтресе Румъния. Може да се каже, че в Турция и Румъния, земетресенията отшумяват, но все пак трябва да изчакаме да премине и четвъртият ден от цикъла. Той започва утре вечер и свършва вдруги ден, пак вечерта. Не се опитвайте да ми кажете, че Земята се върти около оста си и около Слънцето, а заедно с него се мести в пространството. И аз съм чел дебелите книги. За друго преместване става въпрос.
цитирай
5. georgedt - промяна в позицията
21.02.2023 10:07
Земята се държи като лодка, преминаваща през бързеи. За последните 15 дни си смени позицията 4 пъти. На шести, единадесети, седемнадесети и деветнадесети февруари. Необичайното в случая е, че за толкова кратко време стават премествания. Не всички промени предизвикват трусове. От практиката знам, че от седем/осем премествания, става едно земетресение. Ако при всяко преместване бия тревога, много скоро ще стана като "лъжливото овчарче". От друга страна, когато няма преместване, няма условия за силни трусове, гарантирано. Всички знаят, че за денонощие стават около 200 слаби труса. Това се дължи на факта, че Земята е млада планета и все още расте. Вярвате или не, не ме интересува, но това е причината тук да се породи и да има живот. Това също, води и до климатични промени.
HAARP-исти, затопл-исти, духов-исти и всякакви други -исти, са абсолютни празноглавци!
цитирай
6. georgedt - Има промяна!
14.04.2023 19:53
Има промяна в данните! Възможно да има силни трусове с магнитут до 7 степени през следващите 12 часа. Вероятна локация са държавите: Гърция, Турция, Иран, Индия, Китай и околностите им. При нас е възможно до 5 степени. Със само един детектор, е невъзможно да се локализира с точност.
цитирай
7. georgedt - опресняване
05.05.2023 19:29
Повиши се малко напрежението в нашия район, но все още е под 5 степени, така че, няма опасност от трусове. По-скоро Етна може да изпуши.
цитирай
8. georgedt - земетръсно спокойствие
16.06.2023 09:20

През последните два месеца наблюдавам бавно "пълзене" на Земята по графиката, което е предпоставка за слаби до средни по сила трусове и вулканични изригвания. За сега няма данни за силни и разрушителни трусове. Такива може да се очакват чак в края на Юли или началото на Август. При промяна, ще пусна пост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgedt
Категория: Лични дневници
Прочетен: 69774
Постинги: 80
Коментари: 66
Гласове: 74
Архив
Блогрол