Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 09:10 - КАКВО БИХ НАПРАВИЛ.., АКО СЪМ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, НА ОБЛ.„СОФИЯ-ГРАД“
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2379 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАКВО БИХ НАПРАВИЛ.., АКО СЪМ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, НА ОБЛ.„СОФИЯ-ГРАД“

 

Най-важната дейност, която трябва да проведе, един областен управител,на област „София-град“, подчинен на Служебното правителство, на Румен Радев, е да организира гражданското общество – да се съпротивлява, срещу корупцията на Столична община (СО). Трябва да се направи приемна на Областната управа и консултативно юридическо звено, което да помага на гражданите, да се жалят, от произвола на СО и от монополистите: „Топлофикация“ ЕАД и „Софийска вода“ЕАД. Това са две важни „хранилки“ на управлението на Й. Фандъкова и на ГЕРБ, в столицата и следва да се уличи обшината и да се насочи Прокуратурата, да се заеме с тези две дружества, където се крадат, над 2 млрд. лев годишно от софиянци. Във ВИК, са около 250 млн. лева, ежегодно, от неверни измерителни уреди, с надписвания и погрешни ремонти, а с парното, само надписванията на сметките, е над 1 млрд.лева. Двете дружества, са абсолютно безконтролни и са затворили – кръга, на административния си произвол, като чадър, върху себе си (като си осигуряват и заслона, от КЕВР). Това е ОПГ!

Областната управа на „София-град“, трябва, незабавно, да започне масирана проверка на СО и на двете дружества, като информира прокуратурата, за резултатите на проверката, или като „влезе“, заедно с прокуратурата, в двете дружества и извършат проверка, за целесъобразност и за законосъобразност, едновременно.

Йорданка Фандъкова е кмет-покровител на „ОПГ-то, за ограбване на софиянци“ и тя трябва да бъде проверена основно, за дейността си, поне, в последните - 10 години, за предишните й действия има, фактическа давност. Там ще се открият много незаконни обществени поръчки, разпореждания с общински имоти и кражба, на държавни имоти, чрез манипулация, с актове за обшинска собственост, специалитет, на бившия главен секретар на СО, а после и министър на транспорта, в ГЕРБ – Росен Желязков, близък на Румен Николов - „Пашата“, кумът на Бойко Борисов.

Следва да се провери и отнеме „Ротондата“, пред Централна гара - София, на СО, като обект, с национално значение и като – важен, на националната сигурност, на страната, който не се стопанисва от СО, правилно. Там са закопани, над 50 млн.лева, обшински пари и се води, до постоянна разруха, заради апетити, на ГЕРБ и групировката СИК, да изкупят всички имоти, в подлеза, като го превърнат в своя „централа“, подобно - на паркингите, отгоре, които пък са, собственост, на групировката „ВИС-2“. Там се води борбата, за наркоразпространението и за бадитизма, в района, от тези групировки. Бившият премиер Борисов и кумът му, „Пашата“, са част, от многогодишното „надлъгване“, на мафията (и на ОПГ), за тези, важни обществени територии, в столицата. Особен участник ,в тази борба е и досегашното ръководство, на 2-ро РПУ, на МВР, което, от години, контролира - наркоразпространението в района и е известно, като „РПУ-то, на богатите милиционери..“.

Тези три неша, са в късия хоризонт, на дейността на Областната управа „София-град“, но те могат да се надградят, при евентуално „над-граждане“, на политиката на Служебния кабинет. Паралелно с това, трябва да се поощри - „Лига на пострадалите софиянци“, която да започне съдебна борба, с граждански дела, срещу монополистите и нехайството на СО, където може, Областния управител на „София-град“, да се конституира, като заинтересована страна (и да подпомага с документи и резултати от ревизиите си), гражданските процеси: срещу ВиК, Топлофикация и на ЧЕЗ (където, също се допуска, монополистки произвол).

Като в приказката -„Василиса Прекрасна“, където князът, подслушал - обещанията, на трите кандидатки, за княгини, които нареждали, в песни, своите обещания, към бъдещия си жених, : „..ако бих била царица.., рекла втората сестрица..“ (и спечелила, най-обещаващата!), така и аз, бих постъпил, ако „бих станал областен управител на област „София-град“, в Служебното правителство, на Румен Радев..“!

Николай Гацев, за Сдружение „Добродетелната дружина, осн.в 1853“, София, 15.05.2021 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Този път съм напълно съгласен.
15.05.2021 11:44
Проверка и ревизия трябва да има и при най- малкото съмнение за нередност.
цитирай
2. attila - Каквато Държавата, Такава и Столицата, Такава и Кметицата - Долнопробна Съветска Болшевишка КОЧИНА !
15.05.2021 11:48

Коя е Йорданка Асенова Фандъкова !

Произхожда от Комунистическо Семейство !

Самата Йорданка Фандъкова е Била Член на БКП !

Родителите на Фандъкова са Активни Борци Против Фашизма и Капитализма !

„Очаквам Кметицата на София Йорданка Фандъкова да Възобнови Членството си При Нас до юли 2013 г. Както Знаете, тя е била Член на БКП и е от Семейство на Активни Борци–Антифашисти и Антикапиталисти", Направи Прогноза Червеният Общински Съветник Тодор Кръстев" !

На 28.01.2013 г. е Проведено Събрание на Координационния съвет “България – Русия”. Тогава Шест Русофилски Организации са Предложили Фандъкова за Съпредседател на Руско-Българския Обществен Форум от Българска страна това става ясно Писмо до Кмета на София Йорданка Фандъкова, с Копие до Светлана Шаренкова !

ДА СЕ ЗНАЕ !

София е Долнопробен Руски КЕНЕФ, в Нея Няма Един Български Паметник на Български Владетел Създал и Управлявал Българска Държава и Една Българска Улица, а Така Наречените "Софиянци" Живеят в Панелни или Тухлени Гета-КИБУЦИ, Където и Куче да Вържеш Няма да Живее.

"Столичани" Серат, Ядат и Ебат на Едно Място, в Един КОПТОР, в Един КИБУЦ !

София Става Само за Гавра и Забавление с Простите и Гладни Селяни, Които Идват да Изкарат Някой Лев.

Не Забравяйте на Излизане от София,След Като сте СРАЛИ ОБИЛНО да Пуснете и Водата на Тоалетното Казанче "София", Поне да не Вмирисва България.

Накрая, но не по Значение Кмета на София е Руска ПРОСТИТУТКА-ПЕДОФИЛ Преспала с не Един и Двама Ученици в Прокурорска Възраст.

Такива Като Фандъчето в САЩ ги Вкарват в Панделата по Бързата Процедура, Съкратен Процес, но в Задунайската КОЧИНА не ги Барат, Защо КРЕМЪЛ ги Пази, а те Пазят Паметниците на Руските ОКУПАТОРИ и Съветските ТЕРОРИСТИ !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме Този 143 годишен Руско-Турски КЕНЕФ !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a


цитирай
3. morskipesni - Радев знае какво прави,
15.05.2021 13:39
това не ти е Боко Тиквата. Запази си съветите, консултирай се при това задължително с адвокат, че нищо не се знае-ще има ровене, да знаеш. На "народняците" никога не им е бил чист косъмът!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758831
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031