Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2021 12:16 - СЕНЗАЦИОННО !!! Кой Стои Зад Слави Трифонов !!!
Автор: hisazul Категория: Политика   
Прочетен: 1674 Коментари: 5 Гласове:
-1

Последна промяна: 02.09.2021 07:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 
                                                                       Слави Трифонов :


" Зад Мен Стои " Анархичен Модел На Смирените Патриоти " . За Тях трябва да Построя, "Или Църква , Или Замък ... или да Подкрепя Мая Манолова"... Точно За Това ЩЕ Покрепим Президента На Изборите За Президент , защото Мисля , че Му трябва Патриотичен Дълг , отколкото Изготвен Комунистически План! Все Пак На Протестите Миналата Година Бяха Децата На Президента и " Ако Аз Нямам Отговор на Нещата " , То Президента Би Трябвало Да Действа Като Президент!"

"Децата На " Новото Време " са Следствие На Старото , На Статуквото - Послано от Партийте да Запазят Демокрацията Си Такава , Каквато Произлезе От Тях , Но Са И Причина За Нещо Хубаво , Което Върви Винаги Напред , "Но Нито Нагоре - Нито Надолу" - Като " Корида В Мексико""

" След Като Ясната Цел Не Става Реалност - То Отговорът Е - Нови Избори !"

" Сигурно Ще си Кажете , Че " Има Такъв Народ " Направо Му Трябва Нова Държава - Но Нима Лозунга Ни Не Бе За ПП -  " Няма Такава Държава " - Демек Има Такава Държава , Но Се Свежда До Политика. Точно За Това Мисля , Че Не Ни И Подкрепиха - А Казаха " Хванете Си Българин , За Да Се Гордеете , Чрез Него - Всички Сме Хубави!" 

"Как Ви Звучи Това - " Да Продаваме Само Гордост "! 
"Хазартна Държава Сме - Залагаме Това , Което Ни Е Изгодно!"
 
"Да не говорим и за Тези Хора , "Които Пазят Семето Като Авраам И Ной". Точно Тия Хора Ще Изтрелям В Космоса , А Не Хората Решили Да Останат На " Ничията Земя " , Защото И Те Незнаят Каква Държава Искаме Да Имаме - Хората от " Ничията Земя" " - " Нима Не Става Въпрос И За АфГаниСтан? "

"" Няма Такава Държава " За Вече Съществуващия " Има Такъв Народ " или " Има Такъв Народ " , Който Съществува Без " Църква "  И Без " Замък " - НОВИ ИЗБОРИ!!!















Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. jupel - А кой стои зад Герб и Гешев, зад Доган-непократимия с Пеевски?! Парите ,нали?!
22.08.2021 12:39
А кой стои зад Герб и Гешев, зад Доган-непоклатимия с Пеевски?! Парите ,нали?!
цитирай
2. hisazul - Пеевски е ....
22.08.2021 12:55
Концентриран Феодал на БЪлгарския Популизъм на Статуквото! И на Него Му Е Трудно ! Не Си Мисли , Че Да Носиш Такава Отговорност Не Е Руска Ролетка !
цитирай
3. sekirata - А кой стои зад този профил ,този блог? Мутра или мисирка?
22.08.2021 13:31
А кой стои зад Герб и Гешев, зад Доган-непоклатимия с Пеевски?! Парите ,нали?!
цитирай
4. krumbelosvet - Настоящето "статукво"
22.08.2021 15:34
Настоящето статукво не е родно производство, а Уолстрийтско. И който кандидат-реформатор не отчита това, може да промени само собствения си жизнен път - към провал. Родните "политици" волю-неволю играят в рамките на ЧУЖДИЯ план за нашето изчезване като народ. Ако под кожата на Слави не е влязъл някой либераст, неговите добри намерения в най-добрия случай ще пльокнат като сапунен мехур. А в най- лошия случай ще направят СКОРОТЕЧНА 30-годишната хронична болест на обществото.
цитирай
5. hisazul - E Ти Можеш Ли Да Вземеш Решението Ми Като На Първи....
22.08.2021 17:09
И Да РЕШИШ ( С 5 % ) , Че Имаш По - Добра Политика От Моята и Да Я Наложиш , Ако ( Случайно ) Ми Дадат Мандат! Ти Разбираш Ли Какво Се Случва Изобщо ! Че Децата На "Новото Време" Могат Сами Да Се Оправят Без Необходима Политика , Като Такава! С Моя Възход Да Претърпя И Падение (Аз Да Нe Съм Гешев) - Това Значи , Че Цената Е Много Висока За Това , Което се Случва , Така Ли... ! Значи Изисквате От Мене "Студена Война" По Начин На Водене , Защото Някои Живеят Добре И Ще Си Платят , А Други Чезнат Като Акций ( Я Кажат Нещо , Я Не ). Значи АЗ Правя Много Грешки Така Ли ..., Тогава Следователно Трябва И Да Съм Богат За Да Си Платя ... А Дали Са Грехове-Майната Му Важното Е Да Си Акция Или БитКойнт , Който Биха Продали Като Майка Си И Баща Си ! Като Ви Се Живее Без Да Изживявате Ходете На Другия Свят Да Си Живеете,защото Не е Живеене , А Живуркане! Не Мога Да Живея С "Мъртви" или "Отчаени Съпруги" , Които Живеят В Резултат На Следственият Си Живот! Не Знам Мъжете Дали Взимат Някакво Решение , Но Жените В Повечето Случай Не Взимат Никакво Решение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hisazul
Категория: Политика
Прочетен: 338985
Постинги: 516
Коментари: 129
Гласове: 165
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930