Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2022 23:44 - Педерасливите фашо-идеолози на новия капитализъм (Голямото нулиране)
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 4408 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 18.08.2022 07:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какъв свят ни готвят влиятелни, ексцесивни хомосексуалисти като Клаус Шваб

image Извратеняка Шваб като плажна принцеса

Дъртият педал Клаус Шваб, основател на Световния икономически форум, с младия си любовник Ювал Ноа Харари, съобщиха: "Бъдещето се изгражда от нас".

Кои са те? И какво е бъдещето?

Фашизиращият Клаус Шваб, с връзка с Ротшилд, беше основател на форума в Давос и създател на "голямото нулиране".

Любовникът на Шваб и негов съветник е евгенист (фашист) и трансхуманист Ювал Ноа Харари, един от любимите автори на краля на педофилията Епщайн.

Шваб и Харари съобщиха, че COVID-19 е от решаващо значение, защото е това, което убеждава хората да се съгласят да легализират цялостното биометрично наблюдение.

"Трябва не просто да наблюдаваме хората, ние трябва да наблюдаваме какво се случва под кожата им". "Повечето хора ще станат икономически безполезни и политически безсилни… започваме да виждаме нова класа хора… "Безполезна класа".

Харари по-рано заяви, че хората вече са животни, които могат да бъдат хакнати, добавяйки, че това става възможно чрез комбинация от биологични знания, достатъчно изчислителна мощност и данни.

Харари, професор в Еврейския университет в Йерусалим, любовница на Клаус Шваб, каза по време на интервю: "Сега хората са животни, които могат да бъдат хакнати. С помощта на уравнението B*C*D=AHH – "Биологичното знание, умножено на изчислителната мощност, умножено на данните, се равнява на способността да се хакне човек (AHH)".  "Ако познавате достатъчно биология и имате достатъчно изчислителна мощност и данни, можете да хакнете тялото ми. Можете да опознаете моя тип личност, политическите ми възгледи и най-дълбоките ми страхове и надежди, не само с мен, но и с всеки. Ние, хората, сме животни, които могат да бъдат хакнати. Чрез хакване на организмите елитите може да получат възможност да прекроят бъдещето на самия живот. Защото, когато можете да хакнете нещо, обикновено можете да го проектирате. Ваксините срещу Covid са част от по-голям план за отказване на свободната воля".

Ваксините срещу COVID-19 са инструменти, които въвеждат нова ера на "директно наблюдение". Това ще направи нещата по-управляеми, особено тайното наблюдение", каза Харари. "Тази способност за хакване на хора, влизане под кожата, събиране на биометрични данни, анализиране и разбиране на хората по-добре, отколкото те разбират себе си е най-важното развитие на 21-ви век. В близко бъдеще елитът ще може да хакне човешкия мозък по същия начин, като компютъра. Поради това любовникът на Шваб се застъпва за "мозъчен антивирус", който хипотетично може да предотврати човек да стане жертва на "фалшиви новини". 

----
Роденият на 30.3.1938 в Равенсбург, Германия, Клаус Мартин Шваб е швейцарски икономист от германски произход, основател и президент на Световния икономически форум в Давос.




Гласувай:
12



1. missana - Отвратителни създания. Ив.
17.08.2022 01:45
С такива трябва да се постъпва, както са постъпили с принц Едуард II. - Лечение с нажежено желязо в нужното за целта място. Постига се пълно и окончателно излекуване...от живота!!!
цитирай
2. morskipesni - Затова си докара и държавата на педерастко дередже
17.08.2022 09:53
Германия, само преди 5 години пример за цяла Европа -в пълен контраст с черна, оглупяла Франция. Оскотели , с усти, затъкнати от маски, изтрещели от пропаганда за "руската заплаха", обеднели, облещени немците сами се превърнаха в унтерменшен. Сега Германия е натъпкана с безполезни, нахални урки които се мушат като овце под крилото на "социала" и не смеят да минат през руските квартали. Квалифицираните работници от Азия бяха пропъдени, за да дойдат тунеядците. Разбира се, "обичта" си има цена- надниците за новодошлите навлеци са толкова мизерни, че не им остава друго освен да се плодят интензивно като зайци и да осмукват до кости социалната система.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4822716
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16458
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031